leden

Dakar 2018

Big Shock Racing na Dakaru slaví úspěchy. Martin Macík pátý, Jan Brabec devětatřicátý

14. Etapa // Córdoba -> Córdoba // SS: 120 km // Celkem: 286 km

Vážení přátelé a partneři,
závodníci sedlčanského týmu Big Shock Racing v letošním extrémně náročném ročníku Rallye Dakar získali nejlepší česká umístění hned ve dvou kategoriích. Martin Macík, František Tomášek, Jan Mrkva a jejich liazka Franta vybojovali výbornou 5. pozici v poli kamionů, dakarský nováček Jan Brabec na Husqvarně obsadil 39. místo mezi motocykly.

"Závodníci profesionálního týmu Big Shock Racing, během letošních šílených etap předvedli, jak podstatné je odhodlání, kvalitní zázemí a sehraná parta, jejíž členové se dokáží vzájemně podržet i v těch nejméně očekávaných situacích. A o ty na letošním Dakaru nebyla nouze. Všichni členové týmu, včetně šéfa Martina Macíka staršího, manažera Martina Pabišky, mechaniků a dalších spolupracovníků pro společný cíl udělali maximum možného a předváděli konstantně vyrovnané výkony, které je nakonec dovedly k jednoznačnému úspěchu."

001 19 01 2018

002 19 01 2018

003 19 01 2018

Aktuální postřehy našich jezdců budou pravidelně zveřejňovány na jejich Facebooku a Instagramu nebo také v České televizi. Program pořadů najdete na odkazech níže:

Martin Macík Jr. #510 | Facebook | Instagram
Jan Brabec #91 | Facebook | Instagram