září

Fotogalerie / Konica Minolta – Formica Open House 2014

pondělí, 29 září 2014
Fotogalerie / Konica Minolta – Formica Open House 2014

Jako již tradičně i letošní rok pořádala ve svém sídle v Čestlicích společnost FORMICA CZ „Open House“. Cílem této akce, bylo ukázat polygrafickému trhu nejnovější technologie a trendy v oblasti zpracování tiskovin. K vidění bylo mnoho technologií od řady světových výrobců, které FORMICA CZ zastupuje, jako například Duplo, Smyth, Multigraf, MBO a další.

Aby byla ukázka zpracování tiskovin kompletní, pozvala si společnost FORMICA CZ i partnera z oblasti digitálního tisku a tím byla letos společnost Konica Minolta. Obě společnosti tak mohly prezentovat všem návštěvníkům kompletní výrobu finálních produktů.

Tentokrát si FORMICA CZ pro návštěvníky Open House připravila i několik překvapení. To, že se společnost FORMICA CZ rozhodla naplno vstoupit i na trh použitých dokončovacích zařízení, prokázala mimo jiné i tím, že letos otevřela i druhou výstavní halu, kde bylo vystaveno přes 20 použitých zařízení. K vidění byly například skládací zařízení MBO, laminovací stroje, fóliovačky či zařízení na vazbu V1 a V2 a mnoho jiných.

Zřejmě největším překvapením pro návštěvníky však bylo uvedení nového SW na tvorbu a zpracování fotoproduktů - touch4print, jenž představila společnost FORMICA CZ hned první den výstavy. Dle slov jednatele společnosti Jiřího Bejčka je to pouze další logický a důležitý krok, posouvající společnost k novým možnostem, které současný trh nabízí.

Celkovou atmosféru doplňoval rovněž příjemný catering, který po celou dobu nabízel pro všechny účastníky občerstvení z grilu. Během těchto tří dnů, tak mohli návštěvníci, jichž bylo více než 100, vidět celkem 36 zařízení, od více než 15 světových výrobců, nabízejících nekonečné možnosti řešení v oblasti zpracování tiskovin.

web foto 03

web foto 04