říjen

pondělí, 21 říjen 2013 - sobota, 26 říjen 2013
MBO Open House

Drazí obchodní partneři spolupracovníci,
Připraveni pro budoucnost - pod tímto mottem bychom vás rádi pozvali na náš Mezinárodní Open House skupiny MBO v Oppenweileru od 21. října do 26. října 2013.

Jestliže máte zájem dozvědět se, jak změnit vaši investici na rozhodující faktor ziskovosti, přijďte nás, prosím, navštívit. V průběhu open house se seznámíte s efektivními, flexibilními a pokrokovými řešeními pro dokončovací průmysl, které budou bez velkého úsilí splňovat požadavky dneška i zítřka na tomto rychle se měnícím trhu.

Zveme vás k účasti na technickém dialogu s námi a řadě našich prezentací o inovacích.

Systémy a řešení - přizpůsobeno na vaše požadavky - připraveno pro budoucnost.

• M80 - vysoce flexibilní a inovativní modulární skládací systém, který je schopen růst s vaší zakázkovou strukturou
  • M60 - malý bratr stroje M80 pro poloviční formát – plný inovací v „polovičním" formátu
  • K8 - nejlepší ve své třídě
  • T960 - odlišný druh kapsového skládacího stroje
  • UW7 / RW7 - poslední generace vysokokapacitního odvíječe a navíječe
  • Digitální dokončovací linky pro zpracování pásu
  • Integrované selektivní skládání, dynamická perforace, šití drátem na stříšku a mnohem více – s kreativními in-line výrobními řešeními pro digitální produkty
  • Modulární výrobní linky pro komplexní speciální řešení
  • Rotační výsek bookletů pro farmaceutický průmysl, rozsáhlé mailingové aplikace a řešení pro skládání papíru o vysoké gramáži (H+H linky)
  • Konzultace s MBO

Analýza vašich skládacích procesů a doporučení pro jejich optimalizaci

Dovolte nám, abychom vás překvapili!

podpis-frank-ecker
Frank Eckert, CEO MBO-Group

Registrace pro Mezinárodní Open House skupiny MBO

Jestliže vy, vaši kolegové a zákazníci máte zájem navštívit náš mezinárodní Open House v Oppenweileru, vypište, prosím, a pošlete nám následující formulář. Uveďte, prosím, jméno každého účastníka a specifikujte dny, které byste chtěli s námi strávit. V průběhu naší akce bude servírováno bezplatně jídlo a nápoje. Navíc vám rádi zajistíme transport ze Stuttgartu do našeho sídla v Oppenweileru. Sdělte nám, prosím, zda potřebujete pomoc při zajištění rezervace v hotelu nebo půjčení auta.

Večer v úterý 22. října a ve čtvrtek 24. října máte možnost zúčastnit se našeho večerního programu. Zveme vás na nádherný výlet do muzea Mercedes Benz ve Stuttgartu. Pak se opět setkáme a ukončíme den společnou večeří.

Registrační formulář, který je k dispozici docxke stažení zde19.93 KB prosím vyplňte a odešlete na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Těšíme se na vaši návštěvu.