duben

Opravy a broušení raznic a nástrojů

Děrovací nástroje a raznice je nutné udržovat v perfektní technické kondici – čisté, seřízené a správně naostřené. Používáním nástroje ztrácí správné parametry a kvalita ražby nemusí být uspokojivá. Především v kalendářové sezoně pak není prostor tyto nedostatky řešit a každý výpadek nebo nedostatek přináší ztrátu zisku nebo dokonce zakázky.

Pokud máte své zakázky zhotovené a nástroje můžete nyní odstavit, je nejlepší doba nechat si je zkontrolovat, seřídit, případně opravit a naostřit. Správně nabroušený a seřízený nástroj vám v další sezoně zajistí kvalitní zhotovení zakázek pro vaše klienty.

Nástroje můžete po dohodě zaslat do naší společnosti, kde je musíme prohlédnout a posoudit. Dle našich zkušeností se kromě nabroušení většinou jedná také o opravu nástroje – volné vedení razníků, nové kalené vložky nebo ohnuté piny. Záleží na četnosti používání a typu zpracovávaného papíru. Následně vám sdělíme a zašleme cenovou nabídku.

Kromě repase vám také nabízíme dodání nových nástrojů různým rozměrů a provedení s kulatými, hranatými nebo abnormálními tvary otvorů na zakázku pro speciální ražbu bloků.

Využijte tohoto příznivého času si v klidu a s dostatečným předstihem zajistit kvalitní nástroje před hlavní sezonou. Kontaktujte nás telefonicky nebo emailem na našich kontaktech, rádi vám odpovíme a sdělíme další podrobnosti.

banner sharpening 2018