říjen

Poděkování za účast

Vážení obchodní přátelé
Rádi bychom Vám touto cestou poděkovali že jste si v nabitém programu našli čas na návštěvu letošního Open House – „Polygrafický PitStop“. Názvem akce „Polygrafický Pitstop“ jsme chtěli symbolicky poukázat na to, že každý závod se vyhrává už v „depu“, to jest profesionální přípravou, servisem a sehraným týmem.

Věříme, že se nám podařilo společně s našimi partnery, splnit vaše očekávání a že vás vystavená řešení a technologie, inspirovaly k dalšímu rozvoji a zefektivnění vašich služeb v oblasti polygrafie.

pitstop do stranky

Kromě více než 40 dokončovacích a mnoha tiskových technologií, které představil náš obchodní partner Konica Minolta, pro Vás byl také připraven doprovodný program a to jak jinak než v duchu závodů a samozřejmě opět toho nejobtížnějšího – DAKAR.

Potěšila nás i velká účast v naší soutěži na závodním trenažéru, kde bylo možné si vyzkoušet řízení v extrémních podmínkách a to za pomoci a rad Martina Macíka – nejmladšího účastníka závodu Dakar a pilota týmu Big Shock Racing.

Našim partnerem na letošní akci byla společnost RentPoint, patřící do skupiny Auto Palace Group, která pro společnost Formica CZ, zajišťuje kompletní zprávu našeho vozového parku a na „Polygrafický PitStop“ přistavila několik testovacích vozů, které jste si mohli vyzkoušet a to včetně unikátního elektrického vozidla TESLA.

Proč si společnost Formica CZ s. r. o. vybrala právě RentPoint?

• Žádné akontace.
  • Žádné skryté poplatky, dohodnutá cena je konečná.
  • Flexibilní smlouva nám umožní průběžně přizpůsobovat vozový park našim potřebám.
  • RentPoint se stará o naše auta a my se staráme o vás.

Chcete si vyzkoušet vozy v nabídce společnosti RentPoint? Nechte si profesionálně spočítat provoz vašeho vozového parku a ušetřete nemalé peníze!

Kontaktujte nás!

Martin Blažek
Project Manager
Auto Palace Spořilov s.r.o.
Na Chodovci 2457/1

mobil: +420 604 297 017

Vážení obchodní přátelé,
Všem Vám děkujeme za Vaší přízeň a těšíme se na další setkání!

pdfLeták v PDF ke stažení419.29 KB28/10/2017, 11:53

logo BigShock Racing web    logo rentpoint web      logo km web