Komori Corporation (Sumida-ku, Tokio; prezident, zástupce ředitele, prezident a generální ředitel Satoshi Mochida) (dále jen „KOMORI“) tímto prohlašuje, že dokončil převod akcií skupiny Maschinenbau Oppenweiler Binder GmbH & Co. KG („MBO“), německý výrobce postpress technologií. Společnost MBO se stala 100% dceřinou společností KOMORI, pod novým názvem společnosti MBO Postpress Solutions GmbH. 

KOMORI se zaměřuje na vývoj produktových řad periferních zařízení v rámci své obchodní strategie PESP (Print Engineering Service Provider). Očekává, že dosáhne významného synergického efektu, prostřednictvím rozšíření prodeje vysoce přesných a vysoce produkčních produktových řad MBO do Asie a Japonska, kde může využít výhody své prodejní organizace a prostřednictvím realizace konceptu „Connected Automation“, dosažení zlepšení produktivity, automatizace a řešení pro úsporu práce atd. v průběhu tiskových a dokončovacích procesů propojením „KP-Connect“, řešení IoT KOMORI a „Datamanager 4.0“ MBO.

 

Iniciativa MBO „The Postpress Alliance“ propagovala spolupráci a standardizaci platformy mezi postpress výrobci a umožňuje KOMORI přispívat jako skutečný poskytovatel řešení v oboru.

 

* překlad originální tiskové zprávy